ΓΣ Εργοτέλης: «Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια ως Εργοτελίτες αλλά και σαν Κρητικοί»

Με ανακοίνωση του, ο ερασιτέχνης Εργοτέλης, εκφράζει την περηφάνεια του για την πορεία της πρώτης ομάδας του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα και τα συγχαρητήρια τους στην επαγγελματική ομάδα, για την φετινή πορεία, όποια κι αν είναι η τελική έκβαση του… τελικού με τον Ιωνικό.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης, αισθάνεται την ανάγκη να δώσει προκαταβολικά τα συγχαρητήρια του στην επαγγελματική μας ομάδα, για τη φετινή της πορεία στην Super League 2, όποια κι αν είναι η τελική έκβαση.

Η φετινή πορεία, όπως και οι προηγούμενες, αποτελούν προϊόν αρμονικής και σχεδιασμένης προσπάθειας ετών όλου του οικοδομήματος του Συλλόγου, από τις ακαδημίες μας μέχρι την κορυφή, την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Η προσήλωση στην αξιοποίηση και ανάδειξη των ταλέντων του Συλλόγου, και συνολικότερα των μικρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, αποτελούν πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα και δείχνουν το δρόμο για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια ως Εργοτελίτες αλλά και σαν Κρητικοί όταν βλέπουμε την ομάδα μας, έχοντας ένα από τα μικρότερα budget και το μικρότερο ηλικιακό μέσο όρο (23,8 έτη) στην Super League 2, να διεκδικεί επί ίσοις όροις την άνοδο στην Super League για ακόμη μια φορά στην ιστορία της.

Οι ποδοσφαιριστές μας να γνωρίζουν ότι ήδη έχουν τιμήσει τον Σύλλογο μας και τους ζητάμε την Τετάρτη να αγωνιστούν χωρίς άγχος, αλλά με πάθος, για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα!

Τέλος, καλούμε όλους τους Κρητικούς την Τετάρτη να είναι με τη ψυχή τους δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας, δίνοντας τους την ώθηση να γράψουν ακόμα μια χρυσή σελίδα στο Κρητικό και Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ».