Στο πλευρό του Χ. Καπετανάκη ο Αετός Ανωγείων και Άλογο Μαλεβιζίου

Ο Αετός Ανωγείων και το Άλογο Μαλεβιζίου με ανακοίνωση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον ποδοσφαιριστή Χάρη Καπετανάκη για τον χαμό της μητέρας του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει περάσει στο παρελθόν και από τις δύο ομάδες, αφήνοντας μόνο φίλους στην αποχώρηση του. Έτσι άπαντες στον Αετό και στο Άλογο εξέφρασαν την θλίψη τους και την συμπαράσταση τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φίλε μας η οικογένεια του Αετού Ανωγείων της οποία είσαι και εσύ παντοτινό μέλος, θέλει να εκφράσει τα βαθιά της συλφλυπητήρια και την οδύνη της για τον χαμό της αγαπημένης σου μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Η ανακοίνωση του Αλόγου: «Σύσσωμη η οικογένεια του Αλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και στέκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή και φίλο πάνω απ’ όλα Χάρη Καπετανάκη και στην οικογένεια του για την απώλεια της αγαπητής του μητέρας. Κουράγιο τις δύσκολες αυτές ώρες να είστε καλά να τη θυμάστε»!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.