Μοιρασία για Φαιστό και Άλογο Μαλεβιζίου

Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Φαιστού με το Άλογο Μαλεβιζίου για την 26η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”431165″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”431165″]

Χωρίς νικητή τελείωσε το ματς της Φαιστού με το Άλογο για την προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Έγινε ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικά σύνολα που έπαιξαν επιθετικά, χωρίς βαθμολογικό άγχος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Στέλιο Παπαδάκη στο 5ο λεπτό. Ωστόσο αυτό το τέρμα αντί να βοηθήσει και δώσει ώθηση στη Φαιστό, μάλλον την έκανε να χαλαρώσει περισσότερο, με το Άλοαο να ανεβάζει την απόδοση του, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι σε ισορροπία με τον Κάββαλο να κάνει το 1-1 στο 40′, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Αυτό το τέρμα έδωσε ψυχολογία στο Άλογο που στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ακόμα πιο επιθετικό με σκοπό να κυνηγήσει την ανατροπή, χάνοντας σημαντικές στιγμές με Γιαννακάκη και Κοσμαδάκη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 80ο λεπτό όταν ο Γκιαουράκης τελείωσε ιδανικά αντεπίθεση για να γίνει το 1-2.

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε με μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη για το Άλογο, όμως μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση της και στο 90′ κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Ζερβού πάνω στον Σκαντζάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδάκης Στ, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 2-2.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”431165″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P