Αναγέννηση Ιεράπετρας: «Δέος και σεβασμός στον ΠΑΟ Κρουσώνα»

Η ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας, ευχαρίστησε θερμά το σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα, για τη μεταξύ τους συνεργασία, με την ομάδα του Λασιθίου να αναφέρει στην ανακοίνωση της, μια σχέση σεβασμού και μια βαθιά φιλία, θα ενώνει από εδώ και πέρα τα δύο σωματεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης: «Μια σημαντική συνεργασία, μια σχέση σεβασμού και μια βαθιά φιλία, θα ενώνει από σήμερα το σωματείο μας , με το σωματείο του ΠΑΟΚ Κρουσώνα. Ο πρόεδρος των Λιονταριών, το ΔΣ , το προπονητικό και τεχνικό team ευχαριστούν βαθύτατα το ΔΣ της ομάδας του Κρουσώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Κώστα Μπουμάκη και τον γενικό αρχηγό κύριο Λεμονάκη. Μια εξαιρετική συνεργασία, μια επικοινωνία , κατά την οποία φάνηκαν το ήθος και οι αξίες που πρεσβεύει η ομάδα του ΠΑΟΚ. Πάντα οι σχέσεις των δύο σωματείων ήταν άριστες, πλέον μετά από την καινούρια συνεργασία μας, έγιναν αδέλφια- σωματεία.

Ο πρόεδρος κ. Μπουνάκης , ένας εκπληκτικός άνθρωπος, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας και ο αθλητισμός,  έδειξε με τα λόγια και τις πράξεις του, ότι η ομάδα και οι ιδέες του είναι παράδειγμα προς  μίμηση. Μας δίδαξαν τι πρέπει να πρεσβεύει και τι σημαίνει ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η στήριξή τους συγκινητική ! Και όμως υπάρχει και αυτή η πλευρά του αθλητισμού, η πλευρά της ανθρωπιάς, της εμπιστοσύνης , της συνεργασίας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.