Ν. Σουργιάς: «Να φτιάξουμε μία καλή δομή και οργάνωση και για τα επόμενα χρόνια»

Ο ΑΟΑΝ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Σουργιάς με δηλώσεις του στο Grandsport.gr εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη.

Ο ίδιος μίλησε για το πως το διάστημα αποχής αναμένεται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές, για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος για το κλίμα στο σωματείο αλλά και για τους στόχους της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Σε ερώτηση για το πως το διάστημα αποχής αναμένεται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές ο νεαρός τεχνικός απάντησε: «Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προπονηθούμε και πάλι ομαδικά, τηρώντας φυσικά όλα τα πρωτόκολλα. Σίγουρα το διάστημα αποχής είναι μεγάλο καθώς λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός στους παίκτες με τη μπάλα. Από εκεί και πέρα βάσει και των τεστ που κάναμε είδαμε, ότι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης καθώς σε όλο αυτό το διάστημα δούλεψαν όπως έπρεπε και τους αξίζει ένα μπράβο. Πλέον θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν με το καλό αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».

Για το ποια είναι η γνώμη του για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ανέφερε: «Για τα θέματα δημόσιας υγείας δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς. Από τη στιγμή που δόθηκε το «οκ» από τους αρμόδιους ότι είναι ασφαλές να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, τηρώντας όλα τα μέτρα νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι αρνητικός. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές θέλουμε φυσικά να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Σίγουρα η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις ομάδες καθώς η οικονομία είναι «νεκρή» μακάρι να βρεθεί άμεσα μία λύση για όλες τις ομάδες».

Για το πως είναι το κλίμα στον ΑΟΑΝ: «Το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει μεγάλη διάθεση. Πλέον δουλεύουμε καθημερινά και περιμένουν πλέον τις εξελίξεις για να δούμε με ποια μορφή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η επανέναρξη».

Ενώ τέλος για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Σίγουρα ο στόχος μας, μιας και έχουμε πολλά νεαρά παιδιά είναι να έχουμε μία συνεχή βελτίωση και να φτιάξουμε μία καλή δομή και οργάνωση και για τα επόμενα χρόνια. Υπηρετούμε ένα ιστορικό σωματείο και σίγουρα σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι να διεκδικούμε τη νίκη και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει».