Μ. Συντιχάκης: «Συμφωνούμε με όλους ότι δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Τριτωνίας, Μανώλης Συντιχάκης, στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία, τόνισε μεταξύ άλλων, πως πάνω από όλα προέχει η υγεία και δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Ο πρόεδρος της Τριτωνίας κ. Συντιχάκης, ανέφερε«Καλησπέρα σε όλους, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κ. Τζώρτζογλου στην αναφορά που έκανε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε και είναι πρωτόγνωρα. Στη συνέχεια συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ότι αυτή τη στιγμή πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία, και εμείς στο χωριό είχαμε κρούσματα το ίδιο και στα γειτονικά χωριά, οπότε και εμείς συμφωνούμε με όλους, ότι δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Με τόση μεγάλη αποχή τα παιδιά είναι πάρα πολύ πίσω, πως θα γίνει το πρωτάθλημα, το ίδιο μεγάλο πρόβλημα θα είναι και για εμάς θέλουμε τουλάχιστον 40 ημέρες να κάνουμε προετοιμασία από την αρχή, εκεί που κάναμε 2.5 μήνες προετοιμασία, θέλουμε εκ νέου. Το άλλο κομμάτι θα μας φέρουν σε κόντρα με τους ποδοσφαιριστές, εμείς σαν σωματείο, έχουμε δώσει πάρα πολλά χρήματα σε προκαταβολές, μπορώ να πω ότι το 70% έχει πάρει το 50% όσων είχαμε συμφωνήσει. Αυτή τη στιγμή εάν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε ούτε να μαζέψουμε χρήματα από χορηγίες ούτε από τίποτα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να πάρουμε χορηγίες από επιχειρήσεις που είναι ουσιαστικά κλειστές.

ADVERTISING

Συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ αλλά να δούμε την επόμενη μέρα και από τη πολιτεία να ρίξουν βάρος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουν γιατί εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θεωρώ ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα εξαφανιστεί, δεν θα υπάρχει, δυστυχώς δεν θα υπάρχουν ομάδες. Εμείς πρέπει να ευχαριστήσουμε από τη μεριά μας την Περιφέρεια που κάθε χρόνο στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το μικρό βοήθημα που δίνει σε κάθε σωματείο, γιατί παιδιά τα πράγματα όπως τα περιγράψατε και τα είπε ο κ. Τζώρτζογλου είναι πολύ δύσκολα. Συμφωνούμε με την πρόταση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.