Συνεχίζεται καθημερινά η στελέχωση των ακαδημιών του Ηροδότου

Μεγάλη ανταπόκριση έχουν οι ακαδημίες του Ηροδότου, με την στελέχωση τους να συνεχίζεται καθημερινά.

Οι ολοκαίνουργιες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις στη Νέα Αλικαρνασσού, φιλοξενούν καθημερινά δεκάδες παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, με τον Ηρόδοτο να προσφέρει προνομιακές τιμές και εκπτώσεις, με δωρεάν εγγραφές που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 16:00 – 20:30.

Οι ακαδημίες αφορούν παιδιά από 5-15 ετών και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2810 226808.

ADVERTISING

Η σχετική ενημέρωση: «”Μεγαλώνω, παίζω, μαθαίνω, γίνομαι καλύτερος, φτάνω στο στόχο” το μότο των «μπλε» για το αύριο του συλλόγου. Συνεχίζεται καθημερινά η στελέχωση των τμημάτων της Ακαδημίας του ΠΑΣΑ Ηροδότου! Με παιδιά ηλικίας από 5 – 15 ετών τα οποία συγκροτούν τα ηλικιακά γκρουπ.

Με προπονήσεις σε ολοκαίνουργιες, πλήρως αναβαθμισμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Με προνομιακές τιμές και εκπτώσεις. Με δωρεάν εγγραφές που πραγματοποιούνται από Δευτέρα – Παρασκευή από 16:00 – 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2810 226808 η να προσέρχονται σε αυτή τις ώρες λειτουργίας της. Παρέα με τα παιδιά “βάζουμε τις βάσεις για το μέλλον. Για να ζήσουν τη μαγεία του παιχνιδιού».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.