Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, επίσημο: Και στο Mega ο τελικός του Conference League

Το Mega ανακοίνωσε ότι θα δείξει ζωντανά και αυτό τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα για το Conference League στις 29 Μαΐου, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι θα κάλυπτε και αυτό τον σπουδαίο αγώνα εκτός από την Cosmote TV.

Ήταν γνωστό, τώρα είναι και επίσημο: Το Mega εξασφάλισε κατόπιν προσωπικών ενεργειών του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, την μετάδοση του μεγάλου τελικού των “ερυθρόλευκων” με την Φιορεντίνα (29/5, 22:00) για το Conference League.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιώματα του αγώνα έχει η Cosmote TV – η οποία επίσης θα καλύψει κανονικά την αναμέτρηση – κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί παράλληλα από το Mega.

ADVERTISING

Η COSMOTE TV έχει τα δικαιώματα για Champions, Europa και Conference League μέχρι το 2027, ενώ το Mega είναι το μοναδικό ελεύθερο κανάλι με δικαίωμα μετάδοσης αγώνων του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων. Μια μεγάλη προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού και του ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους Έλληνες φιλάθλους. Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Το αθλητικό team του MEGA θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην «OPAP Arena». Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

ADVERTISING

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο MEGA και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ