Προ των πυλών η αλλαγή τάπητα στον Μοχό!

Μετά την ανανέωση του Αντώνη Λεκάκη και την έναρξη των επαφών με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ στον Μοχό έχουν βάλει ψηλά στην λίστα την ανακατασκευή του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του Μοχού, Στέλιος Λαδουκάκης θέλει να δημιουργήσει ένα… στολίδι στην περιοχή και για τον λόγο αυτό ολοκληρώνει σιγά σιγά τις προσπάθειες ώστε να γίνει αλλαγή του τάπητα.

Οι κίτρινοι θέλουν να ανανεώσουν τις εγκαταστάσεις τους και καθημερινά γίνονται εργασίες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το τελευταίο κομμάτι του… πάζλ για να υλοποιηθεί το λίφτινγκ είναι ο τάπητας, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι όλα έχουν μπει σε μια σειρά και μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να γίνει η αλλαγή.

Αυτό ίσως επηρεάσει την προετοιμασία του Μοχού, που θα αναγκαστεί να βρει άλλο γήπεδο, όμως αυτό δεν απασχολεί την διοίκηση, αφού μεγάλος στόχος ήταν και είναι να δημιουργήσει ένα γήπεδο… στολίδι που θα το θαυμάζουν άπαντες στην περιοχή και όχι μόνο.

Όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά και αυτό αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Στέλιο Λαδουκάκη, αφού μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα δει τον στόχο του να υλοποιείται και ο Μοχός θα έχει ένα εξαιρετικό γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P