Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Γιαννούλης!

Με τον Κώστα Γιαννούλη να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (14/1) στο ΒΑΚ.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Γιάννου αλλά και ο Ντε Γκουζμάν ο οποίος έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

ADVERTISING

«Με τον Κώστα Γιαννούλη να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (14/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (17/1, 17:15, “Θ. Βαρδινογιάννης).

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Απόστολος Γιάννου, όπως ο Jonathan De Guzman, ο οποίος έκανε και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Ο Miguel Mellado ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

ADVERTISING

Θεραπεία έκαναν οι Adil Nabi και Vajebah Sakor, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ασκήσεις μεταβιβάσεων, κατοχής της μπάλας σε μικρούς χώρους, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (15/1), στις 15:00 στο Παγκρήτιο στάδιο».