Ν. Τζώρτζογλου: «Αυτό που συμβαίνει στο Ηράκλειο με το Final Four δεν υπάρχει» (vid)

Η τοποθέτηση του Νίκου Τζώρτζογλου στο πλαίσιο της κλήρωσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ανέφερε πως στόχος της ένωσης είναι να γίνει ένας τελικός γιορτή που θα δώσει το μήνυμα σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στους υψηλούς καλεσμένους που θα κοσμήσουν τη διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Σπύρος Κοκολάκης είναι αυτός που μας καθοδηγεί στην οργάνωση και πλησιάζει όρια Super League, όπως είπε ο Δήμαρχος. Βέβαια αλίμονο μας αν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτή την τοξικότητα, σε αυτή την ομοσπονδία, δεν μπορούν εδώ και έξι χρόνια να κάνουν τελικό. Οι πέντε τελικοί έχουν γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

ADVERTISING

Εμείς αισθανόμαστε ωραία, γιατί τα τελευταία χρόνια με την ιδέα του Νίκου Φανουράκη, αυτό που συμβαίνει στο με αυτή τη διοργάνωση, δεν υπάρχει. Η συνεργασία δημάρχου, Περιφέρειας και ΕΠΣΗ, αυτό που συμβαίνει με τους ανθρώπους του δήμου είναι πρωτόγνωρο, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε, Ευχαριστώ την Περιφέρεια που χρηματοδοτεί, τον Δήμαρχο, τα στελέχη του δήμου, το Θραψανό και το Καστέλλι που θα φιλοξενήσουν γιατί αυτό που θα συμβεί εδώ είναι γιορτή και αυτό είναι η υποχρέωση μας είναι να περάσει τα μηνύματα στο σαθρό και τοξικό περιβάλλον μας 

Μακάρι να μπορούσαμε να βλέπαμε τους ιδιοκτήτες των μεγάλων αγκαλιά τον Μαρινάκη με τον Σαββίδη ή τον Μελισσανίδη. Αυτή είναι η πεμπτουσία του αθλητισμού, αυτό που θα γίνει στους ημιτελικούς και τον τελικό. 

Καλεσμένος θα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA, Φρανκ Λούντροφ, που για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και θα επισκεφθεί διοργάνωση τελικού. Είναι επικεφαλής ανάπτυξης της UEFA από το 1997 και υπεύθυνος προπονητών στη Γερμανική Ομοσπονδία. Πέρα από τα υπόλοιπα ονόματα που θα έχουμε, όπως Καραγκούνη και Ζαγοράκη και θα δώσουν ξεχωριστή αίγλη».

ADVERTISING

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ