«Το «Κ» το… ΚΑΛΟ»: Ο πρωταθλητής Μαραθώνας, το προφίλ του Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη και το 2ο TG Goalkeeper Academy Camp

Ακόμα μία εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ» με τους Κώστα Μεταξάκη και Κώστα Παπαδόπουλο έρχεται το βράδυ της Δευτέρας, ακριβώς στις 21:00 στο κανάλι του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 στο YouTube.

Στο επίκεντρο της εκπομπής όλη η επικαιρότητα μετά από ένα γεμάτο σαββατοκύριακο σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Ο δημοσιογράφος, Λευτέρης Αντωνάκακης, από το athlitik.gr, θα μας αναλύσει τον πρωταθλητή Χανίων, Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΟΤ στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια στον αέρα της εκπομπής θα φιλοξενηθεί ο προπονητής του Μαραθώνα, Μάκης Λυκούδης, που θα αναφερθεί στην τεράστια επιτυχία κατάκτησης του τίτλου στη Β2 από την ομάδα των Καλεσσών, ενώ το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Στέφανος Ψυλλάκης να αναφέρεται στη σπουδαία διοργάνωση.

ADVERTISING

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσία του Θανάση Γεωργίου που θα μας μιλήσει για το 2ο TG Goalkeeper Academy Camp, που αναμένεται να… κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μία χρονιά!

Όπως κάθε Δευτέρα θα ακολουθήσει το σχόλιο του δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΑΝΑΤΟΛΗ», Μάνου Μαρκάκη για όλα τα τεκετενόμενα στη Γ’ Εθνική και τον ΑΟΑΝ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ