Ο λόγος στον κόσμο του ΟΦΗ – Ψήφισε τα slogan του πούλμαν!

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΟΦΗ, με ανοιχτή ψηφοφορία που θα γίνει μέσω Viber τίθενται από σήμερα τα τέσσερα προτεινόμενα… ομιλίτικα συνθήματα – slogan, τα οποία προέκυψαν έπειτα από τη χθεσινή συζήτηση της 8μελούς επιτροπής που έλαβε χώρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει: «Η επιτροπή, η οποία κλήθηκε να αποφασίσει από σχεδόν 300 υποψήφια συνθήματα αποτελούνταν από τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ Λεωνίδα Παπαβασιλάκη, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της ομάδας μας, Μύρωνα Σηφάκη, τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Γιάννη Βρυθιά (Θύρα 4), Σήφη Κληρονόμο (Λέσχη Ομιλοφρενών – Μ. Ρασούλης), Μιχάλη Μαραβέλια (Κρήτες 4 – Θ. Παπαδόπουλος), Αντώνη Σαριδάκη (Σ.Φ. Αθηνών) και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας την τελευταία τριετία Γιώργο Αυγουστάκη και Γιάννη Βασιλακάκη.

Τα 4 υποψήφια συνθήματα – slogan για το πούλμαν είναι:

ADVERTISING

1. This story never ends
2. Big enough for our team, too small for our dream
3. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί ΟΦΗ
4. Όταν οι ιδέες ταξιδεύουν

Από σήμερα 15/6 και έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 22/6 η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο του ΟΦΗ, MONO μέσω της επίσημης Viber κοινότητας της ομάδας μας.

* Θα επιλεγούν τα δύο συνθήματα (ένα ελληνικό κι ένα αγγλικό) που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους των φιλάθλων του ΟΦΗ. ΠΑΤΗΣΕ στο παρακάτω link για να γίνεις μέλος στη VIBER Community της ΠΑΕ ΟΦΗ και να ψηφίσεις».

ADVERTISING

https://bit.ly/3MTnAtF

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.