Εκλογές ΕΠΣΗ: Διεκδικεί την προεδρία ο Γ. Ασσαργιωτάκης, συνέντευξη τύπου την Παρασκευή (6/5)

Την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής 15 Μαΐου, θα διεκδικήσει ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ο οποίος παραθέσει συνέντευξη τύπου προκειμένου να ανοίξει τα χαρτιά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ο πρόεδρος του Πόρου, οριστικοποίησε την αρχική του σκέψη, να “ζητήσει” ψήφο-εμπιστοσύνης απο τα ερασιτεχνικά σωματεία του Ηρακλείου και θα δηλώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Ένωσης.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στις 12:00 στο ξενοδοχείο Galaxy στο κέντρο της πόλης προκειμένου να “ανοίξει” τα χαρτιά του, παρουσιάζοντας και τους ανθρώπους οι οποίοι θα είναι στο πλευρό του, εάν όχι όλοι, κάποιους εξ αυτών.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε, βάσει των αποφάσεων της ΕΠΣΗ, οι υποψηφιότητες μπορούν να  υποβάλλονται έως και την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00.

Οι οδηγίες της ΕΠΣΗ για τις εκλογές της 15ης Μάϊου – Μέχρι (9/5) οι υποψηφιότητες!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content