
Στις προπονήσεις επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που ταλαιπώρησαν την ομάδα, πιάνοντας έτσι και επίσημα δουλειά ο Μηνάς Πίτσος.
Οι ασπρόμαυροι” ανέβαλλαν τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, ωστόσο σήμερα επιστρέφουν κανονικά στην δράση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Μηνάς Πίτσος αναμένεται οριστικά να πιάσει από σήμερα δουλειά και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του, αφού την Δευτέρα δεν είχε την ευκαιρία λόγω των κρουσμάτων.
ADVERTISING
Μάλιστα από τους οχτώ ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί, οι τέσσερις επιστρέφουν σήμερα, αφού έκαναν μοριακό τεστ και έδειξε καθαρό. Οι υπόλοιποι τέσσερις εφόσον όλα πάνε καλά αναμένονται την Παρασκευή.
Στον ΠΑΟΚ έχασαν λίγες ημέρες δουλειάς λόγω της καραντίνας, ωστόσο επιστρέφουν αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό με τον Μηνά Πίτσο να σηκώνει… μανίκια.