Ισ. Ρέγιες: «Υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, περίμενα πως θα τερματίζαμε ψηλά»

Τον δικό του απολογισμό του για τη φετινή χρονιά έκανε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ισμαέλ Ρέγιες, ο οποίος έδωσε παράλληλα το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Λατίνος άσος στην πρώτη του χρονιά στην Κρήτη του με τη φανέλα του Αλμυρού. Ο Ρέγιες αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ, ενώ βρήκε ακόμη τέσσερις φορές δίχτυα σε τρεις αγώνες Κυπέλλου, βοηθώντας του «πορτοκαλί» να φτάσουν στο Final Four της διοργάνωσης.

Ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής δηλώνει πολύ χαρούμενος από την πορεία της ομάδας, αλλά και την προσωπική του εμφάνιση, τονίζοντας πως περίμενε από την αρχή πως ο Αλμυρός θα τερμάτιζε ψηλά.

Παράλληλα αναφέρει πως ο Αλμυρός πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΗ, για να δείξει πως μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή πορεία.

Αν περίμενε πως ο Αλμυρός θα τερμάτιζε τόσο ψηλά: «Ναι, το περίμενα. Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο στόχος ήταν ξεκάθαρος να είμαστε ανάμεσα στους πρώτους και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την 3η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος για’ αυτό, όπως είμαι ικανοποιημένος και από τη δική μου απόδοση, για πρώτη χρονιά στην ομάδα».

Το σχόλιο του για τη φετινή σεζόν: «Έχουμε σπουδαία ομάδα και πολύ καλούς παίκτες. Νομίζω πως ήταν απόλυτα δίκαια ότι είμαστε στην πρώτη τριάδα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και είμαστε υποχρεωμένοι να το κατακτήσουμε, για να δείξουμε πως η φετινή σεζόν που κάναμε, δεν ήταν τυχαία»,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P