Ζ. Νοικοκυράκης: «Συγχαρητήρια στον ΑΟΤ για τη νίκη του»

Τον ΑΟ Τυμπακίου συνεχάρη για τη νίκη του ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης, μετά την ήττα με σκορ 0-4 της ομάδας του για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της Χερσονήσου, στάθηκε στην συγκέντρωση που δεν είχε η ομάδα του, κάτι το οποίο όπως τόνισε το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος που υπερτερούσε, ενώ πρόσθεσε, πως τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ίδιοι, δεν τις έκαναν γκολ.

Επιπλέον, ο ίδιος, ευχήθηκε στον προπονητή του ΑΟΤ Μιχάλη Κουτεντάκη, τα καλύτερα για τη συνέχεια.

ADVERTISING

Στη δήλωσή του, μετά το τέλος του ματς, ανέφερε: «ξέραμε από πριν ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα και ότι εάν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο το έργο μας.

Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε και το σημείο αυτό, το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Κάναμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες τις οποίες θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ και να είμαστε κοντά στο σκορ, όμως δεν το καταφέραμε και άνοιξε το παιχνίδι.

Ο αντίπαλος υπερτερούσε, είχαμε και τα θέματα των τραυματισμών που μας επηρέασαν μέσα στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΑΟΤ για τη νίκη του και εύχομαι τα καλύτερα στον φίλο μου τον Μιχάλη Κουτεντάκη».Click to Hide Advanced Floating Content