Δ. Στειακάκης στο Grandsport.gr: «Από τα καλύτερα σωματεία ο ΠΑΟΚ – Στόχος το πρωτάθλημα»

Τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να εμπλακεί στα διοικητικά ανέφερε ο Δευκαλίων Στειακάκης στις δηλώσεις του στο Grandsport.gr.

Το νέο διοικητικό μέλος του ΠΑΟΚ, ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου το βράδυ της Παρασκευής (22/10) και μετά από επικοινωνία που είχε το Grandsport.gr με τον ίδιο, αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να εμπλακεί στα διοικητικά των “ασπρόμαυρων”, αλλά και τους στόχους του που συμβαδίζουν με αυτούς της διοίκησης.

Αρχικά ανέφερε: «Εγώ έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τον Κρουσώνα, αφού η σύζυγός μου έχει καταγωγή απο το χωριό. Παρακολουθούσα όσο μου το επέτρεπαν οι συνθήκες τον ΠΑΟΚ, αφού κουνιάδος μου είναι ο Γιώργος Καλομοίρης. Αυτό που με έκανε να μπω στα διοικητικά της ομάδας είναι ο ζήλος, η αγάπη, η ομοψυχία που υπάρχει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από την διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Άπαντες θέλουν να δουν την ομάδα να πηγαίνει μακριά και ψηλά».

ADVERTISING

Για τις συζητήσεις με τον Κώστα Μπουμάκη: «Αυτό που μου παρουσιάστηκε ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Το επίπεδο της ομάδας είναι υψηλό, ενώ είδαμε και τώρα την ανακατασκευή του γηπέδου. Για έξω αγωνιστικά δεν συζητήσαμε κάτι ακόμα αφού είναι νωρίς. Τώρα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και εφόσον χρειαστεί τον Ιανουάριο ενίσχυση η ομάδα. Μιλήσαμε για τις ακαδημίες, για τα γήπεδα και έχω μια πλήρη εικόνα για την ομάδα».

Για τους δικούς του στόχους: «Στόχος μου αποκλειστικά είναι να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην ομάδα και να την οδηγήσουμε όλοι μαζί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι από τα καλύτερα σωματεία στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτό που είδα ταυτίζεται με τις προσδοκίες μου και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.