Ικανοποίηση στον ΑΟΤ για τη προσπάθεια και την ομαδικότητα

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι άνθρωποι του ΑΟ Τυμπακίου, τόσο για τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους, όσο και για την ομαδικότητα την οποία διακρίνουν στα παιχνίδια, με… αποκορύφωμα ένα γκολ που σημειώθηκε στο 1-4 με τη Μινωική.

Στον ΑΟΤ, εκφράζουν την ικανοποίησή τους τόσο για την απόδοση της ομάδας, όσο και για την ομαδικότητα που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές τους, με αποκορύφωμα το γκολ του Φουντουλάκη με το οποίο έγινε το 0-2 κόντρα στη Μινωική.

Στην… επίμαχη φάση, ο Νίκος Μεταξάκης, μετά από ωραία ενέργεια, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ και παρ’ ότι θα μπορούσε να «τελειώσει» τη φάση, προτίμησε να «πασάρει» στον Φουντουλάκη, δίνοντάς του ουσιαστικά, «έτοιμο» γκολ. Η ενέργεια του αυτή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Τυμπακίου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι άπαντες στην ομάδα, αποδεικνύουν ποδοσφαιρικό ήθος, βάζοντας το σωματείο πάνω απ’ τους προσωπικούς τους στόχους.

ADVERTISING

Πλέον στον ΑΟΤ έχουν επικεντρωθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Δαμάστα, όπου θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, με τον Μιχάλη Κουτεντάκη να μην υπολογίζει στον τραυματία Αλέκο Ζαφείρη, όπως επίσης και τον Φουστανάκη, λόγω υποχρεώσεών του.