ΠΑΟΚ: «Μετά από 47 ημέρες, επιστρέφουμε στη φυσική μας έδρα»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες τους στο γήπεδο του Κρουσώνα, με τους «ασπρόμαυρους» να επιστρέφουν από την ερχόμενη Τετάρτη (13/10) στο γήπεδό τους, μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Πρεμιέρα με την Δαμάστα στις 20 Οκτωβρίου, για τον… νέο τάπητα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει: «Μετά από 47 ημέρες ο ΠΑΟ Κρουσώνα επιστρέφει στη φυσική του έδρα την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, σ’ ένα υπερσύγχρονο γήπεδο πλέον, αφού σήμερα παραλάβαμε και τα νέα τέρματα, που θα τοποθετηθούν άμεσα.

Την Τετάρτη μπαίνει στο ανανεωμένο γήπεδο ο ΠΑΟΚ

Ο αγώνας και τα οράματα όλων μας, συνεχίζουν να βρίσκονται βαθιά μέσα στο μυαλό και στην καρδιά μας χαραγμένα καθημερινά και είναι αυτή η αγάπη, γι’ αυτό που κάνουμε και την κοινωνία που υπηρετούμε που μας κάνει δυνατούς και γενναίους που κάθε έργο, κάθε επιτυχία και κάθε γκολ, είναι μία αγκαλιά τόσο σφιχτή για όλους εμάς, που όλα τα σπασμένα μας κομμάτι από την κούραση και το άγχος ξαναμπαίνουν στη θέση τους!

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Ραύκου κ. Γεώργιο Μαγκουσάκη καθώς και την διοίκηση του Αλμυρού, που όλο αυτό το διάστημα, μας βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Εντυπωσιάζει ο νέος τάπητας στο γήπεδο του Κρουσώνα

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.