Ο ΟΦΗ σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις τον πολυτιμότερο παίκτη του μήνα

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να αναδείξουν με την ψήφο τους τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή για το μήνα Νοέμβριο, και να κερδίσει ένα μπλουζάκι, από τη νέα συλλογή της ομάδας.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις με την ψήφο σου τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας κάθε μήνα και συγχρόνως να κερδίσεις ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ.

Μπες στο www.oficretefc.com, στην ενότητα «Player of the Month» και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες με Α.Ε.Κ., Ολυμπιακό, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα τον μήνα Νοέμβριο.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ο οποίος, μετά από κλήρωση, θα κάνει δικό του ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ.

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε απευθείας στην ενότητα της ψηφοφορίας.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2020. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, ο οποίος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την Τρίτη 08/12, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».