Με τον αρχηγό και τη νέα χρονιά ο Εργοτέλης

Ο Χρήστος Μπάτζιος θα παραμείνει στο ρόστερ του Εργοτέλη και τη νέα χρονιά με τους “κιτρινόμαυρους” να ανακοινώνουν την επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμα χρόνο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν στην προετοιμασία του Εργοτέλη και σήμερα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μπάτζιο.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός , ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους» . 

Μετά και το τυπικό μέρος της ανανέωσης της συνεργασίας σε δηλώσεις του ο Χρηστός Μπάτζιος ανέφερε: «Χαίρομαι που ανανεώνω τη συνεργασία μου για άλλη μια χρόνια με την ομάδα. Ήταν εξ’ αρχής κοινή θέληση και των δυο πλευρών!

Ο Εργοτέλης αποτελεί τη δεύτερη οικογένεια μου. Εύχομαι να συνεχίσω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα και η κοινή μας πορεία να συνδυαστεί με επιτυχίες σε ομαδικό επίπεδο. 

Υγεία, λίγα λόγια και πολύ δουλειά στο γήπεδο για να παρουσιαστούμε με το κατάλληλο πρόσωπο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» .