Με απουσίες για την τρίτη φετινή νίκη!

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν για μία ακόμη αναμέτρηση τα Δειλινά με στόχο ωστόσο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη χρονιά.

Μετά το σημαντικό εντός έδρας τρίποντο στην πρεμιέρα κόντρα στη Φαιστό, το «συγκρότημα» του Μάνου Μιχελάκη επικράτησε και στην 1η φάση του Κυπέλου με 3-1 επί των Νέων Ηροδότου και επιθυμεί να δώσει συνέχεια στις νίκες και στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ κόντρα στην Αγία Βαρβάρα.

Το απουσιολόγιο του προπονητή ωστόσο είναι «γεμάτο» καθώς ο Λαυρεντίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο θώρακα με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται, ενώ ο Αποστολάκης θα μείνει εκτός λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο. Ο Κρυοβρισανάκης απέκτησε πρόβλημα στον προσαγωγό μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Φαιστό, ενώ ο Κοκκινάκης δεν θα μπορέσει να προσφέρει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Χαραπά ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Αγία Βαρβάρα.