Η ΕΠΣ Βοιωτίας… στηρίζει τον «αντίπαλο» του προέδρου της!

Κι όμως στην Ελλάδα όλα γίνονται. Η ΕΠΣ Βοιωτίας στηρίζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη την ώρα που ο πρόεδρος της Ένωσης δήλωσε συμμετοχή για την προεδρία της ΕΠΟ.

Όλα τα έχουμε δει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να μας αποδείξει ότι αυτή η χώρα δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΠΣ Βοιωτίας με ανακοίνωση της το απόγευμα του Σαββάτου εξέφρασε την στήριξη της στον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος της ένωσης Κωσταντίνος Νίκας δήλωσε υποψηφιότητα απέναντι στον πρώην αρχηγό της Εθνικής.

Στην 1η ανακοίνωση, η ΕΠΣ Βοιωτίας ανέφερε: «Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας στηρίζουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Υποψηφιότητά του, για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτό το δύσκολο έργο που θα αναλάβει. Θα είμαστε δίπλα του να βοηθησουμε ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκεί που του αξίζει».

Σε νέα ανακοίνωση, λίγες ημέρες αργότερα: «Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ κ. Νίκας Κωνσταντίνος, κατέθεσε υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά από πρόταση οχτώ (8) Ενώσεων και με την συναίνεση της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ».

Μοιάζει τρελό, όμως στην Ελλάδα και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα τα έχουμε δει…