Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού και στην ΑΕΛ

Μετά την Λαμία και η Λάρισα ανακοίνωσε πως στον μοριακό έλεγχο για τον covid-19, βρέθηκαν δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού!

Λαμία: Ανακοίνωσε εννιά κρούσματα κορωνοϊού

Το ένα κρούσμα είναι ποδοσφαιριστής και το άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου, με τα δύο άτομα αμέσως να μπαίνουν σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τoν Ολυμπιακό που γίνεται αύριο 20/12/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη από το εργαστήριο Gene του κ. Γεωργίου Ράπτη στη Λάρισα χθες 18/12/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας και ένα μέλος του προπονητικού team βρέθηκαν θετικοί, ενώ τα υπόλοιπα 45 δείγματα ήταν αρνητικά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της Super League προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι βελτιωμένη.

Πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ, αλλα και στο λεωφορείο της ομάδας».