Χατζησαρόγλου: «Ό,τι καλύτερο ο Ζαγοράκης, μακάρι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ»

Ξεκάθαρα υπέρ της επιλογής Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ τάχθηκε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας εξέφρασε την ευχή να πάρει τελικά το “χρίσμα” για την προεδρία της ΕΠΟ ο παλαίμαχος άσος, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα πετύχει στο έργο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95,5:

«Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι τελικά ο επικεφαλής για την προεδρία της ΕΠΟ. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή. Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να βάλει ανθρώπους δικούς του και να εγκρίνει αυτούς που θα του βάλουν. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει με τους συνεργάτες. Σε αυτή την θέση, θα πρέπει να έχεις πολιτική ειδικότητα, κάτι που ο Ζαγοράκης την έχει και πολύ μάλιστα.

Θα πετύχει σίγουρα, είναι άνθρωπος που πετυχαίνει σε όλους τους στόχους που θέτει. Είναι μια καινούργια πρόκληση αυτή η σταδιοδρομία που επέλεξε, αλλά είναι χώρος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, από όλες τις πλευρές. Μακάρι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Έχει και την εμπειρία, διότι έχει διατελέσει και πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέρουμε πως μεγαλύτερη εμπειρία από το να οδηγήσεις το…«καράβι» του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει».