ΑΕΚ: «Εκφράζουμε την στήριξη μας στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας»

Η ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» δέχτηκε βαριά ήττα με σκορ 0-4 από τον Ρωμανό, ωστόσο η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης, την στήριξη της, τόσο στον προπονητή, Νίκο Ανδριανάκη, όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ «Di Babbo Climatecnica», παράλληλα ανέφερε στην ανακοίνωση της, πως η ομάδα τους βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή σε όλους τους τομείς και χωρίς αρκετά παιχνίδια στα «πόδια» της και πως ενωμένοι θα βρουν λύσεις ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κατσαμπά: «Σαν διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» εκφράζουμε την στήριξη μας στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας πάρα την δίκαιη ήττα από την ομάδα του Ρωμανού, το εύρος της οποίος φρόντισε ο διαιτητής του αγώνα να πάρει διαστάσεις θριάμβου με τα λανθασμένα σφυρίγματα του.
Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή σε όλους τους τομείς και χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές μας. Εμείς η διοίκηση, ο προπονητής και παίκτες της ΑΕΚατσαμπά ενωμένοι θα βρούμε σύντομα τις λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα μας στις επιτυχίες».