Ν. Ανδριανάκης: «Είναι χαρά για κάθε προπονητή να δουλεύει σε τέτοιες ομάδες»

Ιδιαίτερα χαρούμενος, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΝΟ Μαλίων, ο Νίκος Ανδριανάκης, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, τους στόχους της, το έμψυχο δυναμικό αλλά και τις ομάδες που σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος προπονητής, λίγο μετά την επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας του με τον ΠΑΝΟΜ, μίλησε στο Grandsport.gr, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι οι Μαλιώτες, είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια με τον Κουλούρα στο «τιμόνι», πρωταγωνιστούσαν στην κατηγορία, ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε, πως είναι χαρά για κάθε προπονητή να δουλεύει σε τέτοιες ομάδες.

Στο τιμόνι του ΠΑΝΟΜ και επίσημα ο Ν. Ανδριανάκης!

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΝΟΜ, ο ικανός τεχνικός τόνισε: «ήρθα σε μία ομάδα που είναι από τις πιο δυνατές της κατηγορίας. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε με τον Γιάννη και θα προσπαθήσω και ‘γω σε συνεργασία με τα παιδιά, να φτιάξουμε μία καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΝΟΜ στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, πρόσθεσε: «θέλουμε ο ΠΑΝΟΜ να είναι ανταγωνιστικός, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται η ομάδα αλλά και οι παίκτες ατομικά, ιδιαίτερα οι νεαρότεροι σε ηλικία που θα αποτελέσουν τη βάση τα επόμενα χρόνια».

Εντυπωσιακό παιχνίδι «Χ»ωρίς νικητή, υπό το… βλέμμα Ανδριανάκη!

Σε ερώτηση για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και εάν έχει προσωπική άποψη, τόνισε: «έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες η ομάδα και κάποιους μικρούς οι οποίοι είναι αρκετά καλοί. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Η ομάδα αυτή, πέραν της ποιότητας, έχει και εγκαταστάσεις και είναι χαρά για κάθε προπονητή να δουλεύει σε τέτοιες ομάδες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, τονίζοντας: «δεν έχουμε συζητήσει ακόμα κάτι πάνω σ’ αυτό. Αύριο, θα ξεκινήσουμε δουλειά, να δω τα παιδιά, να συζητήσω μαζί τους και τις επόμενες ημέρες ίσως έχουμε κάτι να συζητήσουμε πάνω σ’ αυτό, αλλά τώρα, όχι, δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα για τα μεταγραφικά».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και ποιες ομάδες περιμένει να πρωταγωνιστήσουν, ο ίδιος ανέφερε: «θεωρώ ότι ο Ρωμανός, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΟΤ, ο Ανθεστίων και η ΑΕΚ, θα είναι πέντε ομάδες που θα βρίσκονται ψηλά, χωρίς να αποκλείουμε και εκπλήξεις, σίγουρα εμείς θα είμαστε κοντά σ’ αυτούς. Είναι μία δυνατή πεντάδα που νομίζω αυτοί και εμείς, θα ξεχωρίσουμε στο πρωτάθλημα».