Το «Assargiotakis Olive Oil» ξεχώρισε στο 2ο street food festival!

Το εξαιρετικό κρητικό ελαιόλαδο της “Assargiotakis Olive Oil” που ταξιδεύει και εδώ και πολλά χρόνια την Ευρώπη δεν θα μπορούσε να μην εντυπωσιάσει τους Ηρακλειώτες, τους Κρητικούς αλλά και τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που έδωσαν βροντερό “παρών” στο μεγαλύτερο φεστιβάλ γεύσεων το Σάββατο το βράδυ (04/09) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ποιότητα και η γεύση του κορυφαίου κρητικού ελαιόλαδου Ασσαργιωτάκης ξετρέλανε σεφ και κόσμο στο 2ο street food festival! Η εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας αγνού έξτρα παρθένου και παρθένου ελαιόλαδου του προέδρου του Πόρου, συμμετέχει με τη μορφή χορηγού στο τριήμερο πιο νόστιμο ταξίδι της Κρήτης που ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία την Παρασκευή (03/09) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (05/09) στο Ηράκλειο.

Ο διακεκριμένος Κρητικός σεφ Χρήστος Λάπας μαγείρεψε σέρβιρε πάνω στη σκηνή χρησιμοποιώντας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ασσαργιωτάκης και οι τυχεροί που πρόλαβαν να δοκιμάσουν το… εξαφάνισαν, απολαμβάνοντας τη νοστιμιά του! Μαζί του on stage ήταν ο αναγνωρισμένος διεθνώς σεφ που του αρέσει να συστήνεται ως… Ανωγειανός Ηλίας Σκουλάς και έθεσε επίσης στη διάθεσή του κοινού τη δική του συνταγή στο σερβίτσε αλλά και ο νικητής του MasterChef 4 Σταύρος Βαρθαλίτης.

Απίθανη ποιότητα και γεύση έξτρα παρθένου ελαιολάδου Ασσαργιωτάκης με αρώματα! Αρώματα πορτοκαλιού, λεμονιού αλλά και σκόρδου που το απογειώνουν, δίνοντας μία διαφορετική πινελιά και μία ξεχωριστή αίσθηση! Γιατί όπως λέει και ο… ειδικός στο φαγητό Χρήστος Λάπας “το εξαιρετικό φαγητό φτιάχνεται μόνο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Όταν και το ελαιόλαδο και το φαγητό είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!”