Οι Κουνάβοι νίκησαν στη «ματσάρα» με τον Άγιο Δημήτριο

Σε ένα από τα πιο παραγωγικά παιχνίδια της ημέρας οι Κουνάβοι κατάφεραν να κερδίσουν τον Άγιο Δημήτριο με 5-4.

Δημήτρης Τσέρος και Βασίλης Μιχελουδάκης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας, απολαμβάνοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο με εννέα τέρματα.

Ο Άγιος Δημήτριος προηγήθηκε στο σκορ με τον Νύκταρη, ωστόσο στην συνέχεια οι Κουνάβοι ανέβασαν το ρυθμό και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ηλία Τσέρο, ο οποίος προπονείται με την ομάδα του πατέρα του μέχρι να φύγει για σπουδές πετυχαίνοντας τρία τέρματα.

Στην επανάληψη και ενώ οι Κουνάβοι προχώρησαν σε αλλαγές σε αντίθεση με τον Άγιο Δημήτριο που είχε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, το… συγκρότημα του Βασίλη Μιχελουδάκη μείωσε με τον Νύκταρη και πάλι. Οι Κουνάβοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Τσαρσιταλίδη, ενώ ο Τσαγκαράκης έκανε το 5-2.

Ο Άγιος Δημήτριος πάλεψε να ξανά μπει στο παιχνίδι, όμως τα γκολ των Μιχελακάκη και Μπεζάνι δεν έφταναν καταφέρνοντας μόνο να μειώσουν σε 5-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Άγιο Δημήτριο απουσίαζαν βασικές μονάδες με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας να χρησιμοποιήσει ένα νεαρό παίκτη κάτω από τα δοκάρια.

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Σημιανάκης, Σαριδάκης, Γκιαουράκης,  Βαρδάκης, Κυπριωτάκης, Τσέρος, Κουκάκης, Τσαρσιταλίδης, Πρετουλής, Χρονάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσαγκαράκης Γ., Τσαγκαράκης Γ., Αλντίν, Δοξαστάκης, Χανιωτάκης, Παντελάκης, Μπαϊρακταράκης, Λικάϊ, Κυριακάκης, Ψυχογιός.

Άγιος ΔημήτριοςΜιχελουδάκης, Μπεζάνι, Βελιβασάκης, Μιχαηλίδης, Νύκταρης, Χαριστάκης, Μιχελακάκης, Χουρδάκης, Ρεμιδιανάκης, Σχοιναράκης, Γκαγκάκης.