Γ Εθνική: Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 20 Αυγούστου!

Οι ομάδες που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη Super League 2, έχουν προθεσμία δήλωσης στη Γ’ Εθνική έως και τις 20 Αυγούστου σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 20ή Αυγούστου για δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτό αποφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για τις ΠΑΕ, οι οποίες απωλέσουν ή απώλεσαν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στη Super League 2. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ματαιώνεται το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Άμμου, ενώ ως τις 18 Απριλίου θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή οι πρωταθλήτριες ΕΠΣ στη διοργάνωση προβιβασμού τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής των ομάδων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, ορίζεται η Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

Ματαιώνεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, λόγω μη δήλωσης συμμετοχής επαρκούς αριθμού ομάδων.

Έως τις 18 Απριλίου 2022 θα διαρκέσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. στη διοργάνωση προβιβασμού τους στην Γ’ Εθνική (Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων)».