Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας για την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Με την φράση “Το παιχνίδι αρχίζει” η Αναγέννηση Ιεράπετρας γνωστοποίησε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η ομάδα του Κώστα Δεδελετάκη, θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι ιθύνοντες του σωματείου δημοσίευσαν τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία πλέον είναι στην διάθεση του κόσμου.

Στην Αναγέννηση θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους τη νέα αγωνιστική χρονιά προκειμένου η ομάδα να πετύχει ξανά τους στόχους της.

Η ανακοίνωση:

Το παιχνίδι αρχίζει ! Γίνε και εσύ κάτοχος της κάρτας διαρκείας των Λιονταριών !

” Οι φίλαθλοι και ο κόσμος της Αναγέννησης είναι ο ζωντανός πυρήνας και η ψυχή της ομάδας μας. Μετά απο δύο δύσκολες ποδοσφαιρικές χρονιές, χωρίς εσάς δίπλα μας, δώσαμε ότι αποθέματα ψυχής είχαμε για να είμαστε ξανά μαζί στην Γ΄εθνική. ”

Η παρουσία του κόσμου , των φίλων και φιλάθλων της ομάδας μας , αποτελεί φέτος βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων και για πολύ καλές εμφανίσεις. Φετος πάλι θα έχουμε την κερκίδα μας γεμάτη , νιώθοντας τη δύναμη και την στήριξη όλων. Ήρθε η στιγμή που ο κόσμος θα βρεθεί πάλι στις κερκίδες .

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022, Η ομάδα μας χρειάζεται την συμπαράσταση όλων. Ταξιδέψτε μαζί μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σημεία πώλησης :

1. Γραφεία Αναγέννησης στο Βουζουνεράκειο στάδιο. Τηλ επικοινωνίας: 6932582877 , 6948272362

2. Γήπεδα Il Campo : τηλ επικοινωνίας : 28420-80540