Η εμπειρία του Νίκου Κατσικοκέρη «μίλησε» στα δύσκολα

Σημαντικότατο ρόλο στην εξασφάλιση της παραμονής για τον ΑΟΑΝ είχε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν ο Νίκος Κατσικοκέρης!

Την τελευταία αγωνιστική της σεζόν κατάφερε να «σώσει» την παρτίδα ο ΑΟΑΝ, ο οποίος μπόρεσε έστω και με δυσκολία να… τσεκάρει το εισιτήριο του για τη Γ’ Εθνική της νέας περιόδου.

Καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση της παραμονής για το σύνολο του Μανώλη Σκύβαλου είχε ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος ολοκλήρωσε σαν πρώτος σκόρερ για τον ΑΟΑΝ με 11 τέρματα. Μάλιστα κατά την περίοδο της απουσίας του λόγω του τραυματισμού που του ταλαιπώρησε, το πρόβλημα στο γκολ ήταν εμφανές για τους λασιθιώτες που βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση.

Με την επιστροφή του όμως ο Κατσικοκέρης τελειώσει πολύ «καυτός» τη σεζόν, «μιλώντας» στα δύσκολα, με έξι κρίσιμα τέρματα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε δύο γκολ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Αγία Παρασκευή, ενώ είχε προηγηθεί το πολύ σημαντικό τέρμα, στον «τελικό» παραμονής με την Προοδευτική, αλλά και το γκολ που σκόραρε στο φινάλε απέναντι στον Αλμυρό, ενώ άλλα δύο είχε βάλει με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Με τα τέρματα του ο Κατσικοκέρης έδωσε σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του και έβαλε και εκείνος τη σφραγίδα του στην εξασφάλιση της παραμονής!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P