Ανανεώθηκε ο δανεισμός του Σ. Αποστολάκη στον Πόρο

Κάτοικος Πόρου θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο ο Σταύρος Αποστολάκης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που είχε δοθεί δανεικός την περασμένη χρονιά από τον ΟΦΑΜ στην ομάδα του Πόρου, ζήτησε από τους “ερυθρόλευκους” να παραμείνει στους “μπλε” προκειμένου να έχει φέτος την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στον ΟΦΑΜ δεν μπορούσαν να στερήσουν στον 18χρονο τερματοφύλακα τους στόχους που έχει και έτσι με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την ανανέωση δανεισμού στην ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου.

Η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει ότι θα παραταθεί ο δανεισμός, του ταλαντούχου τερματοφύλακα της ομάδας μας Σταύρου Αποστολάκη (γενν. 2003) στον Α.Ο. Πόρου, για έναν ακόμη χρόνο. Η απόφαση αυτή κάθε άλλο παρά δύσκολη ήταν, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δυο Διοικήσεων είναι άψογες, αλλά πάνω από όλα σεβαστήκαμε και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να παραμείνει στην ομάδα των Ανατολικών προαστίων, ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σταύρο σου ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχεις τους στόχους σου… Η πορεία προς τη κορυφή είναι μονόδρομος για σένα… Καλή επιτυχία… #ΟΦΑΜ #ofamfamily…🔴⚪️⚫️”.