Μετατέθηκε για την Τετάρτη το Δ.Σ. στον ΠΟΑ

Δεν θα… πραγματοποιηθεί σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ, καθώς σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, αυτό μετατέθηκε για την Τετάρτη 14 Ιουλίου, όταν και θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα του προπονητή, έχοντας πλέον στο «τραπέζι» των συζητήσεων, τα όσα ειπώθηκαν στις τελικές επαφές με τους βασικούς υποψηφίους.

Ο ΠΟΑ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, έχοντας διαμορφώσει ένα προφίλ, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, το έχουν σε ένα βαθμό τέσσερις υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι… βασικοί αλλά κανένας δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά στο ερώτημα, εάν είναι και οι μοναδικοί.

Όπως έχει αποκαλύψει το Grandsport.gr, οι τέσσερις βασικοί υποψήφιοι για τη τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ, είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο Μηνάς Πίτσος, ο Γιάννης Κατσαρός και ο Γιώργος Κόλτζος.

Με αυτούς άλλωστε είχε κατ’ ιδίαν επαφές ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας, ενημερώνοντας σχετικά και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, όταν και συζητήθηκε εκ νέου το θέμα του προπονητή, αποφασίζοντας τότε, να εξουσιοδοτηθεί ο πρόεδρος του σωματείου, προκειμένου να προχωρήσει τις συζητήσεις μαζί τους.

Το χρονοδιάγραμμα ήταν συγκεκριμένο, εντός του σαββατοκύριακου ο Γιώργος Λέλεκας θα είχε μία σειρά επαφών με όλους τους υποψηφίους εκ νέου, προχωρώντας τις συζητήσεις μαζί τους και στη συνέχεια, βάσει αυτών, το Δ.Σ. που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για σήμερα, θα έπαιρνε την τελική απόφαση, για τον «εκλεκτό» που θα καθόταν στον πάγκο του προσφυγικού σωματείου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Το προγραμματισμένο όμως για σήμερα διοικητικό συμβούλιο, αποφασίστηκε να μετατεθεί για την Τετάρτη 14 Ιουλίου και πλέον άπαντες, αναμένουν αυτό για τις τελικές αποφάσεις…