Κόλτζος, Πίτσος και Κατσαρός, υποψήφιοι για ΠΟΑ

Σε τρεις επιλογές έχει στραφεί τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του ΠΟΑ, συνεχίζοντας την αναζήτηση του νέου τεχνικού της ομάδας, με τον Γιώργο Κόλτζο, τον Μηνά Πίτσο και τον Γιάννη Κατσαρό, να έχουν συζητήσει τις τελευταίες ώρες με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λέλεκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο Γιώργος Κόλτζος βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας του ΠΟΑ Γιώργο Λέλεκα, συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ τις προηγούμενες ώρες, είχε υπάρξει συνάντηση με τον Μηνά Πίτσο, με τον οποίο επίσης συζήτησε ο ισχυρός άνδρας του προσφυγικού σωματείου.

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, πριν από λίγες ημέρες, τηλεφωνικά, έγινε η πρώτη «κρούση» και στον Γιάννη Κατσαρό, ο οποίος συνομίλησε με τον Γιώργο Λέλεκα.

ADVERTISING

Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή, οι τρεις προαναφερθέντες προπονητές, αποτελούν τους βασικούς υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΠΟΑ, ενώ όπως αναφέρουν στο Ατσαλένιο, δεν… παίζουν μόνοι τους, καθώς υπάρχει και 4ος υποψήφιος, τ’ όνομα του οποίου είναι έκπληξη αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής διαρρεύσει.

Πλέον στον ΠΟΑ, έχοντας συνομιλήσει με τους τρεις προαναφερθέντες προπονητές, θα πραγματοποιήσουν διοικητικό συμβούλιο το απόγευμα της Παρασκευής, στο οποίο ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας, θα παρέχει λεπτομερέστατη ενημέρωση ως προς τις επαφές που έχει πραγματοποιήσει.

Εν συνεχεία και εκτός απροόπτου, θα αποφασιστεί, να προχωρήσουν οι διαδικασίες με τον «εκλεκτό» που θα επιλεγεί και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ίσως ανακοινωθεί και το βράδυ της Παρασκευής ή εντός του σαββατοκύριακου.

ADVERTISING

Στον ΠΟΑ πάντως επιβεβαιώνουν τις παραπάνω επαφές, προσθέτοντας πως το συντομότερο δυνατό θα κλείσει το θέμα του προπονητή και θα ανακοινωθεί ο «εκλεκτός» που θα καθίσει στο πάγκο, αναλαμβάνοντας τα ηνία, έπειτα από την αποχώρηση του Αντώνη Ανδρουλάκη.