«Δυνατά» για τον πάγκο του ΠΟΑ ο Α. Αναστασιάδης!

Το πρόσωπο έκπληξη για τον πάγκο του ΠΟΑ ακούει στο όνομα του Ανέστη Αναστασιάδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr είναι ο 4ος υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ατσαλένιου!

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Grandsport.gr, οι τρεις που «επαίζαν» για τον πάγκο του ΠΟΑ είναι ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Κόλτζος, ο πρώην προπονητής του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος αλλά και ο Γιάννης Κατσαρός, που τελευταία του ομάδα που εργάστηκε ήταν η Μπουμπουλίνα Σπετσών, ενώ υπήρχε και ένα όνομα έκπληξη στην 4άδα των υποψηφίων.

Αυτός είναι φυσικά ο Ανέστης Αναστασιάδης του οποίου το όνομα παίζει πλέον δυνατά στο «τραπέζι» και αποτελεί τον 4ο υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ!

Στο κρίσιμο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στον ΠΟΑ δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας,  εξουσιοδοτήθηκε για να κάνει τις τελικές επαφές με τους τέσσερις προαναφερθέντες.

Μάλιστα αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχει συνάντηση με όλους τους υποψηφίους και στο νέο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το νέο προπονητή του ΠΟΑ!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.