Επέστρεψε στο…σπίτι του με άλλα χρώματα ο Σωτήρης Συνάνης!

Ξεκίνησε το τουρνουά «Γιάννης Καλέμπουμπας» στο Ατσαλένιο για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου, ενώ μεταξύ άλλων στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην Υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας Σωτήρης Συνάνης!

Ο Σωτήρης Συνάνης συνέδεσε για πολλά χρόνια το όνομά του με την ακαδημία του ΠΟΑ, ωστόσο μετά την αποχώρησή του ο ίδιος βρέθηκε σήμερα για πρώτη φορά στο Ατσαλένιο με «διαφορετική» αποστολή καθώς πλέον βρίσκεται στο Λίντο!

Στο τουρνουά φυσικά συμμετέχουν και οι δύο ομάδες και ο ίδιος βρέθηκε στο Ατσαλένιο με «διαφορετικά» χρώματα αυτή τη φορά, αυτά του Λίντο όπου βρίσκεται πλέον!

Βέβαια ο Σωτήρης Συνάνης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους «Ατσαλενιώτες» και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό καθώς όπως θα δείτε και στην παραπάνω εικόνα ο ίδιος παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΟΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Καλέμπουμπα!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.