Χαλαρές στιγμές και στην παραλιακή για τον Πόρο

Ο Πόρος επικράτησε 2-1 της Δαμάστας στην τελευταία αγωνιστική του κρητικού ομίλου της Γ Εθνικής, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία και άπαντες στην ομάδα πέρασαν χαλαρές στιγμές, πρώτα στο «καφέ μεζεδοπωλείο Ιδομενέας» και στη συνέχεια στην παραλιακή και στο «AVLI».

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι πέρασαν μια ωραία βραδιά κατά το ήμισύ της λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στο μαγαζί του προέδρου της Δαμάστας, Γιώργο Πολυχρονάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου: «Η βραδιά είχε και συνέχεια για τους “μπλε” μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί στο καφέ – μεζεδοπωλείο “Ιδομενέας” στον Πόρο. Χαλάρωσαν στην παραλιακή και στο “Avli” οι λιμανιώτες Ποριανοί! Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι πέρασαν μια ωραία βραδιά κατά το ήμισύ της λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στο μαγαζί του προέδρου της Δαμάστας. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα πειράγματα με τον Γιώργο Πολυχρονάκη σε όμορφο κλίμα και με τους παλμούς πλέον να έχουν πέσει λίγες ώρες μετά τον τελικό του Ατσαλένιου. Οι “μπλε” απόλαυσαν τα ποτά τους, αφήνοντας στην άκρη το άγχος και την πίεση των τελευταίων αγωνιστικών».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.