Νίκη για 4η θέση θέλει ο Αλμυρός

Τη νίκη απέναντι στον ΠΟΑ για δύο λόγους, θα διεκδικήσει η ομάδα του Αλμυρού, στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη, θα φιλοξενήσει τον ΠΟΑ για την 15η και τελευταία αγωνιστική, έχοντας διπλό… στόχο, από τη μία να πάρει τη νίκη για λόγους γοήτρου, στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι και από την άλλη, να είναι σε θέση να «εκμεταλλευτεί» τυχόν απώλεια βαθμών της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ από τον πρωταθλητή Ηρόδοτο, κάτι που θα του επιτρέψει να «σκαρφαλώσει» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην παρθενική συμμετοχή του Αλμυρού στο πρωτάθλημα, οι άνθρωποι του σωματείου, είχαν θέσει ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και αναμφίβολα, η 4η θέση θα είναι ένα ιδανικό «πλασάρισμα» για την 1η τους συμμετοχή σε Εθνική κατηγορία.

Στη προσπάθεια τους αυτή όμως, ο Δημήτρης Βολονάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίσκου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω ρήξης χιαστών που είχε υποστεί, τους τραυματίες Τριανταφυλλίδη-Μωραΐτη αλλά και τον τιμωρημένο Ζέλιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη, ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους και όλοι οι διαθέσιμοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.