Με μία απουσία κόντρα στον Αλμυρό ο Άρης Σούδας!

Με μία απουσία θα υποδεχτεί τον Αλμυρό ο Άρης Σούδας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Η ομάδα των Χανίων μετά το πολύ καλό ξεκίνημα μετά την επανέναρξη θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, σε ένα πολύ δύσκολο για εκείνους παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γαζίου.

Στην προσπάθεια αυτή για θετικό αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας της Σούδας, Γιώργος Τζατζιμάκης είδε τον Φέσγα να μην ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να μην υπολογίζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο Βαρδάκης ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, φαίνεται πως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι την τελευταία στιγμή.

ADVERTISING

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας των Χανίων μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε μέχρι τώρα. Η ψυχολογία των παικτών είναι σε υψηλό επίπεδο και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».