Οι αριθμοί της Super League 2 για το Τρίκαλα-Χανιά

Τα Χανιά θα αντιμετωπίσουν τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους Κρητικούς να θέλουν τη νίκη για να μπουν στις πρώτες έξι θέσεις αλλά και να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα που δέχτηκαν στον πρώτο γύρο, με ανατροπή, μέσα σε δύο λεπτά!

Η προαναγγελία της Super League 2: «Η ισοπαλία που πήραν τα Τρίκαλα στη Λιβαδειά ήλθε να απαλύνει κάπως το φορτίο των 10 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η 10η θέση δεν είναι αυτή που θα ήθελε η ομάδα της Θεσσαλίας και ελπίζει σε ανάκαμψη, υποδεχόμενη την τελευταία ομάδα που νίκησε!

Στις 7 Φεβρουαρίου στα Περιβόλια τα Τρίκαλα νικούσαν την ΠΑΕ Χανιά με εντυπωσιακή ανατροπή 2-1 (41’ πέναλτι Διαμαντόπουλος – 82’ κεφαλιά Σουλιώτης, 84’ σουτ Αλμπάνης) και έφταναν τις τρεις νίκες σε έξι παιχνίδια. Μέχρι εκεί όμως…
Σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, όπως οι δύο προπονητές με τα Τρίκαλα να έχουν το Σούλη Παπαδόπουλο και η ΠΑΕ Χανιά το Νίκο Παπαδόπουλο.

Η ΠΑΕ Χανιά είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της όπου μάλιστα δεν έχει δεχτεί και γκολ. Ωστόσο το επιθετικό πρόβλημα της κρητικής ομάδας είναι εκεί… Βρίσκεται στην έκτη θέση με μια από τις χειρότερες επιθέσεις και την καλύτερη άμυνα!
Η ΠΑΕ Χανιά δεν έχει πετύχει από την αρχή της σεζόν περισσότερα από ένα γκολ σε παιχνίδι της, ενώ έχει δεχτεί μια φορά δύο, στην έδρα της από τα… Τρίκαλα! Στο παιχνίδι που αναφέραμε παραπάνω».