Νέα νίκη με ανατροπή για τους Νέους Ηροδότου!

Οι Νέοι Ηροδότου, επικράτησαν με 4-2 του Μαρτινέγκο με ανατροπή, στο πλαίσιο της 26ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”431288″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”431288″]

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, σε ένα ακόμη παιχνίδι επικράτησε με ανατροπή, συνεχίζοντας με νίκη την πορεία της στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά το Μαρτινέγκο ήταν εκείνο που άνοιξε το σκορ, όταν από κεφαλιά πάσα του Ξυδάκη, ο Κορδονούρης έπιασε ένα πανέμορφο σουτ στη κίνηση, ανοίγοντας το σκορ.

Οι Νέοι Ηροδότου έφτασαν στην ισοφάριση στο 42′, με τον Μπλεδάκη να δοκιμάζει μια σέντρα σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Πολυχρονάκη για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Νέοι Ηροδότου με γρήγορο γκολ πέτυχαν την ανατροπή. Όμορφο σουτ της αλλαγής του Δημήτρη Τριβιζαδάκη, του Σέφα έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα του Πολυχρονάκη για το προβάδισμα των Νέων Ηροδότου!

Με… φόρα από το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ οκτώ λεπτά αργότερα! Εξαιρετική προσπάθεια και γύρισμα Μιχελάκη από αριστερά, τρομερό πλασέ Σπάτα από το πρώτο δοκάρι, η μπάλα στα δίχτυα για το 3-1!

Στο 76′ φοβερό γκολ για το Μαρτινέγκο που μείωσε στο σκορ!  Κόρνερ από αριστερά για τους «κιτρινόμαυρους;», ο Ελ Γιαχιάουι έδωσε στον Παπουτσάκη που έπιασε τρομερό σουτ, η μπάλα στο απέναντι αριστερό παραθυράκι του Τζάφα για το 3-2!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Νέοι Ηροδότου βρήκαν και τέταρτο γκολ! Γρήγορο μακρινό βολέ Τζάφα, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Πολυχρονάκη, έφτασε στον Αμπαζάι που με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”431288″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P