Η Ελλάδα «σόκαρε» και τα ισπανικά ΜΜΕ: «Ελληνικό τείχος»

Η Ελλάδα προκάλεσε σοκ πέρα από το σύνολο του Λουίς Ενρίκε και στον ισπανικό Τύπο, μετά το 1-1 στη Γρανάδα για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Οι Ισπανοί περίμεναν ένα άνετο ξεκίνημα, όμως η Ελλάδα τους χάλασε το… πάρτι. Ο Τάσος Μπακασέτας ισοφάρισε από τη λευκή βούλα και η παλικαρίσια άμυνα των παικτών του Φαν’τ Σχιπ κράτησε σε χαμηλά στάνταρ τους «Φούριας Ρόχας».

Το «ελληνικό τείχος» και η αφέλεια του Ίνιγο Μαρτίνεθ κυριάρχησαν στους τίτλους των ισπανικών διαδικτυακών ΜΜΕ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

ADVERTISING

Αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν οι Ίβηρες:

AS: «Ο Μοράτα δεν ήταν αρκετός. Η Ισπανία βρήκε πάνω στο αμυντικό ελληνικό τείχος και υπέφερε για να δημιουργήσει κινδύνους»

ADVERTISING

Marca: «Για να «γευτούμε» (σ.σ. λογοπαίνγιο με το τι σημαίνει «Κατάρ» στα ισπανικά) το Μουντιάλ θα πρέπει να ιδρώσουμε». «Πού πήγε η Εθνική του 6-0; (σ.σ. απέναντι στη Γερμανία)

El Pais: «Η Ισπανία μένει στην ισοπαλία με την Ελλάδα. Οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν ένα αφελές πέναλτι του Ίνιγο

ADVERTISING

 

Mundo Deportivo: «Η Ισπανία αρχίζει τον δρόμο προς το Κατάρ με ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα. Η Ισπανία δεν ήταν ο τυφώνας που διέλυσε τους Γερμανούς και η Ελλάδα δεν έδωσε τις ίδιες ευκολίες».

ADVERTISING

Sport: «Ο Πέδρι δεν ήταν αρκετός ώστε η Ισπανία να λυγίσει την Ελλάδα. Ο Ίνιγο χάρισε ένα πέναλτι και ο δρόμος για το Μουντιάλ ξεκίνησε στραβά»

Πηγή .sportime.gr