ΟΦΙ: «Σας παρακαλούμε μην μας διώχνετε από το ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του κ. Μαχαίρα στον αγώνα ΟΦΙ-Ιωνικός, εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας, όπου μεταξύ άλλων εκφράζει την λύπη της για το θράσος του κ. Μαχαίρα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα, κάνει αναφορά και στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου πάλι με Αθηναίους διαιτητές είχε παράπονα για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση, αναφέρει χαρακτηριστικά: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΑΕ Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Ιεράπετρα 21-3-2021

Το Δ.Σ. του ΟΦΙ, με λύπη και αγανάκτηση ανακοινώνει τα ακόλουθα που αφορούν το σημερινό παιγνίδι ΟΦΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ (1-2) στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας.

ADVERTISING

Την Παρασκευή 19-3-2021 δημοσιοποιήσαμε σχετική ανακοίνωση μας, σύμφωνα με την οποία, επισημάναμε με ευγένεια και αξιοπρέπεια και χωρίς να θίξουμε οποιονδήποτε, ότι και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο στα παιγνίδια μεταξύ ΙΩΝΙΚΟΥ και ΟΦΙ ορίστηκαν δύο διαιτητές από την Αθήνα (Α γύρος 1ος ο κ. Κατοίκος, 4ος ο κ. Μαχαίρας, Β γύρος 1ος ο κ.Μαχαίρας, 4ος ο κ. Αλαμπέης) με διαιτησία του κ. Μαχαίρα και στους δύο αγώνες.

Όπως προαναφέραμε το θεωρήσαμε συμπτωματικό, δεν αναφερθήκαμε στην διαιτησία του πρώτου αγώνα όπου δεν μας δόθηκε πέναλτι (βλέπε video) και θεωρήσαμε σκόπιμο να αντιληφθεί με ευγενικό τρόπο ο σημερινός διαιτητής κ. Μαχαίρας ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στον σημερινό αγώνα.

Δυστυχώς παρά την προσπάθεια μας ο κ. Μαχαίρας δεν έδωσε εμφανέστατο πέναλτι σε βάρος του Ιωνικού στο 71′ λεπτό (βλέπε video), όπου ο αμυντικός του Ιωνικού “κατεδάφισε” στην κυριολεξία τον επιθετικό παίκτη του ΟΦΙ Κούστα, ενώ αυτός προσπαθούσε να κάνει κοντρόλ με το στήθος στο πιο κρίσιμο σημείο του παιγνιδιού , και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1.

ADVERTISING

Ειλικρινά λυπούμεθα για το θράσος του κ. Μαχαίρα, στον οποίο είχαμε κρούσει το κώδωνα του κινδύνου με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα μας παίζει πάντα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, δεν ανήκουμε σε κάποιο κλαμπ ομάδων, για αυτό και τα αποτελέσματα μας δεν είναι ποτέ “περίεργα” και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η στάση μας θα εκτιμηθεί έστω και αργά.

Εκτός αν έχει αποφασισθεί από αυτούς που κινούν τα νήματα να υποβιβαστούμε.

ADVERTISING

Σας παρακαλούμε μην μας διώχνετε από το ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ του ΟΦΙ

ADVERTISING

Ο πρόεδρος

Αθανάσιος Χηνόπουλος».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content