Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου (20/04) και το πρόγραμμα της Κυριακής (21/04)

Ένα Σάββατο που θύμισε… Κυριακή ολοκληρώθηκε με σπουδαιά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΗ, αλλά και τη Γ’ Εθνική. Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 πιστό στο ραντεβού του σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν, αλλά και όσα ακολουθούν αύριο

Super League 2 – Play out: Βολική ισοπαλία για τον Γιούχτα στου Ρέντη

Ολυμπιακός Β’ και Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει τους «ερυθρόλευκους», αλλά σίγουρα ευνοεί τον Γιούχτα που αγωνίζεται αύριο με την Παναχαϊκή

ADVERTISING

Το αυριανό πρόγραμμα:

Γ’ Εθνική: Νικητής του κρητικού ντέρμπι ο ΠΟΑ – Υποβιβάστηκε ο Ερμής Ζωνιανών, μεγάλο «διπλό» για ΑΟΑΝ

ADVERTISING

Μεγάλες χαμένες μετά την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής οι ομάδες του Ρεθύμνου, Επισκοπή και Ερμής Ζωνιανών, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης, με την ομάδα των Ζωνιανών να υποβιβάζεται από την κατηγορία.

Ειδικά η ομάδα των Ζωνιανών, μετά την ήττα από τον ΑΟ Υπάτου με 0-1, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο ΠΟΑ εξασφάλισε την παραμονή του, βρίσκεται στο +4 από τα μπαράζ, επικρατώντας της Επισκοπής που σε βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον ΑΟΑΝ, επικρατώντας του Περαμαϊκού με 1-3 και απομακρύνθηκε 4 βαθμούς, από τον ιστορικό Απόλλων Σμύρνης που ηττήθηκε στο ματς της χρονιάς κόντρα στον Ελλοπιακό (0-1), με την ομάδα της Ελλοπίας να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ADVERTISING

Μαζί με τον ΑΟΑΝ βρίσκεται και το Χαϊδάρι, το οποίο ήρθε ισόπαλο 1-1 με τον Εθνικό. Ο Αλμυρός ανέβηκε τρίτος, επικρατώντας του Φωστήρα με 1-0 και σε συνδυασμό την ήττα του Άρη Πετρούπολης από την Αγία Παρασκευή (3-2), τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Αγκαλιά με την παραμονή η Προοδευτική, 2-1 με ανατροπή τον Ηλυσιακό, άνετα ο Πανιώνιος, 4-0 τον Ατρόμητο Πειραιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ADVERTISING

Α1 ΕΠΣΗ: Φινάλε με νίκη για Εργοτέλη και Μοίρες

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι Μοίρες. στην έδρα τους, επικράτησαν 2-1 της Χερσονήσου, ενώ ο Εργοτέλης, στο Μαρτινέγκο, συνέντριψε με το επιβλητικό 1-7 τον Ποσειδώνα!

Την Κυριακή η συνέχεια, με την φιέστα τίτλου στο Τυμπάκι να ξεχωρίζει, ενώ ματς που θα κρίνει την δεύτερη θέση είναι αυτό ανάμεσα σε Ηρόδοτο – Ρωμανό. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Μοχό, η ΑΕΚ τον Ρούβα, ο ΠΑΝΟΜ την Τύλισο και η Δαμάστα την Μινωική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Μεγάλη νίκη για τον Κόροιβο – «Χρυσός» βαθμός για ΠΟΗ, «Χ» στους Βώρους

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

Ο Κόροιβος ήταν ο μεγάλος νικητής της σημερινής ημέρας, επικρατώντας του Δία με 1-3, ανέβηκε στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, όμως δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του, μετά το 0-0 του ΠΟΗ μέσα στο Λίντο.

Και αυτό γιατί το σύνολο του Χρήστου Μουρτζάκη, υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τους υποβιβασμένους Νέους Αλμυρού, ενώ την ίδια ώρα ο Κόροιβος παίζει στην έδρα της Ανάληψης. Μεγάλος χαμένος ο Δίας, όπου στο φινάλε παίζει με το Λίντο εκτός έδρας.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Φαιστός και Άλογο Μαλεβιζίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Την Κυριακή (21/04) το μεγάλο ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ζαρό και Ανάληψη, το οποίο μπορείτε να δείτε ζωντανά στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Τεράστια νίκη για Παλιανή – Νίκες για Ασίτες, Αετό Ανωγείων και Ασήμι

Ολοκληρώθηκε η 26η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το Ασήμι έκανε την ιδανική φιέστα τίτλου, επικρατώντας της Γαρίπας με 6-0, με την ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη την τελευταία αγωνιστική να παίζει την επιβίωση της στην κατηγορία κόντρα στα Δειλινά εκτός έδρας, καθώς η Παλιανή την ίδια ώρα κέρδισε με 2-0 τους «πράσινους» και μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς, ενώ υπερτερεί και στην ισοβαθμία.

Ο Αετός Ανωγείων συνεχίζει την τρομερή του πορεία, επικρατώντας του Αγίου Δημητρίου με 2-3, ενώ μεγάλη νίκη με ανατροπή για τις Ασίτες, 2-1 την Αγία Βαρβάρα. Νίκη γοήτρου στο ματς των… πιτσιρικάδων, επικρατώντας των Καναρίων με 2-0.

Το ενδιαφέρον πλέον στην τελευταία αγωνιστική την επόμενη Κυριακή επικεντρώνεται στην σωτηρία αλλά και στην δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Β1 ΕΠΣΗ: Μεγάλο «διπλό» για Αστέρα Μυρτιάς – «Χ» για Δαφνές και ΟΦΑΜ

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο Αστέρας Μυρτιάς επικράτησε του ΟΦΑ με 0-2 στο Αρκαλοχώρι, ενώ Δαφνές και ΟΦΑΜ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Ξεκούραστο τρίποντο για τον Πήγασο.

Την Κυριακή δύο αναμετρήσεις, με τις Ελπίδες να υποδέχονται την Γόρτυνα, ενώ η πρωταθλήτρια Χαραυγή παίζει με τον Δωριέα στο Καστέλι.

Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Β2 ΕΠΣΗ: Άνετο τρίποντο με έξι γκολ για τους Κουνάβους

Δίχως να συναντήσουν πρόβλημα οι Κουνάβοι επιβλήθηκαν εύκολα με 6-1 του Τηγανίτη στο Λίντο για την 25η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ. Αύριο η συνέχεια με σπουδαία παιχνίδια και κορυφαίο όλων το Μαραθώνας – Ηρακλής Νιπιδιτού.

Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ