Ο Πήγασος το πάλεψε, αλλά η Χαραυγή δεν σταματιέται!

Αν και δυσκολεύτηκε παραπάνω από ότι συνηθίζει, η Χαραυγή πήρε ακόμα μία νίκη, επικρατώντας με 1-2 του Πήγασου στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστημίου» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Β1 ΕΠΣΗ.

31/03/2024 19:30
22η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ο Πήγασος το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να γίνει η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από την Χαραυγή, η οποία βρήκε και πάλι τις λύσεις, παίρνοντας τη νίκη με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Ηρακλή Καλαμιώτη και Χρήστο Νικολάου. Το 0-1 έκανε για την Χαραυγή στο 26′ ο Ηρακλής Καλαμιώτης που έφτασε τα 20 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά μετά ο Βαγγέλης Βασιλείου έγραψε το 0-2, δίνοντας απόσταση ασφαλείας στους φιλοξενούμενους.

Ο Πήγασος μπόρεσε να αντιδράσει, με τον Κανταρτζή να μειώνει σε 1-2 στο 36′, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η ομάδα της Εμπάρου, όπως και στο ματς πριν από λίγους μήνες στο ίδιο γήπεδο, δυσκόλεψε αρκετά τη Χαραυγή και πίεσε στην επανάληψη, με τους πρωτοπόρους να επηρεάζονται από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που υποχρεώθηκαν να κάνουν στην ανάπαυλα.

ADVERTISING

Ο Πήγασος έχασε δύο καλές στιγμές με τον Σταυρακάκη, ενώ και ο Ρόσου έγινε απειλητικός με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η Χαραυγή κράτησε το υπέρ της 1-2 και θέλει πλέον ακόμα δύο νίκες για να σηκώσει και μαθηματικά την κούπα του πρωταθλητή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ