Μ. Ζουραράκης: «Έχουμε τεράστια παράπονα από την διαιτησία – Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος»

Έντονα παράπονα για την διαιτητική τριάδα έχει ο προπονητής της Τυλίσου στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Η Τύλισος γνώρισε την ήττα στην Μεσσαρά από τις Μοίρες με 4-2 και στις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Μαματζάκη, ενώ εξέφρασε τεράστια παράπονα για την διαιτητική τριάδα για το δεύτερο γκολ των Μοιρών, αλλά και το πέναλτι στο φινάλε.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Καταρχήν να πω πως το ματς έγινε με ανασταλτικό παράγοντας τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν κάκιστος και δυστυχώς το πληρώσαμε, καθώς ο Μαματζάκης που ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας αποχώρησε τραυματίας, καθώς με ένα γλίστρημα σε μία λακκούβα υπέστη διάστρεμμα. Μοιραία το ματς πήγε στη δύναμη εκεί που οι Μοίρες είχαν το πάνω χέρι.

ADVERTISING

Έχουμε τεράστια παράπονα από τη διαιτησία του τρίου με επικεφαλής τον κ. Βισκαδούρο. Στο δεύτερο γκολ που τρώμε η μπάλα δεν έπρεπε να παιχτεί, καθώς ήταν ένα αμφισβητούμενο φάουλ που δεν ήταν ξεκάθαρο αν έπρεπε να το πάρουμε εμείς οι Μοίρες. Σε αυτή τη φάση έπαιξαν γρήγορα, ενώ η μπάλα δεν ήταν σε σωστό σημείο ενώ ίσως και να κυλούσε, με τον διαιτητή να μην κάνει τίποτα. Στο 95′ στη φάση του πέναλτι, πάνω που πιέζαμε προηγείται οφσάιντ ενώ δεν υπήρχε και πέναλτι. Στο θέμα του οφσάιντ είμαι απόλυτος, καθώς ήταν ακριβός στην ευθεία του πάγκου μου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.