Χρονιά εκλογών για την ΑΕΚ, στις 15/5 η Γ.Σ.

Ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα η διετής θητεία της διοίκησης της ΑΕΚατσαμπά που προκήρυξε γενική συνέλευση για τις 15 Μαΐου, προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ, αναφέρει: «Η διοίκηση της ΑΕ Κατσαμπά ανακοινώνει ότι με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, η οποία θεωρείτε επιτυχημένη στο μέτρο του δυνατού, λήγει και η διετής θητεία του ΔΣ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, το μυαλό και την ψυχή τους για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, με πολλές δυσκολίες ιδιαίτερα την δεύτερη χρονιά αλλά τιμώντας πάντα την κιτρινόμαυρη φανέλα και διατηρώντας την φιλοσοφία και τα ιδεώδη της ΑΕ Κατσαμπά.

ADVERTISING

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, μικρούς και μεγάλους που μας στήριξαν και συνεχίζουν και στηρίζουν την ομάδα μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕ Κατσαμπά που ήταν και συνεχίζει να είναι στο πλευρό της ομάδας με ότι δυνάμεις διαθέτει ο καθένας. Δίνουμε ραντεβού με τον κόσμο της ομάδας και όποιον θέλει να παρευρεθεί στην ετήσια Γεν. Συνέλευση του σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 18:00 στην αίθουσα του κρητικού κέντρου “ΚΑΣΤΡΟ” στον Κατσαμπά. θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα οριστεί ημερομηνία των εκλογών που θα αναδείξει το νέο ΔΣ για τα επόμενα δύο χρόνια. Παρακαλούμε όποιος θέλει να δώσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ και να βοηθήσει την νέα προσπάθεια, να δηλώσει συμμετοχή για την εκλογική διαδικασία στην απερχόμενη διοίκηση.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

ADVERTISING

Το ΔΣ της ΑΕ Κατσαμπά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ