Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Μ. Παπαδόπουλου – «Περήφανοι για τον Δ. Χριστοφή»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ έχει ξεκινήσει, με το Λίντο να υποδέχεται το Άλογο Μαλεβιζίου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος του Λίντο Μάνος Παπαδόπουλος, με ανάρτηση του και με αφορμή την έναρξη της σεζόν, ευχαρίστησε όλους όσους έχουν συμβάλει, στην άριστη λειτουργία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ενώ εξέφρασε την υπερηφάνεια του και για τον Δήμο Χριστοφή, ένα «παιδί» του Λίντο, ο οποίος συνεχίζει τη καριέρα του στην Κ17 του ΟΦΗ.

Ευχαρίστησε επίσης τους προπονητές της ακαδημίας του Λίντο, τον Μάριο Ζερβίδη, Δήμο Χριστοφή, Σωτήρη Σινάνη για τη προσφορά τους και το έργο τους και τους Κώστα Φιλοξενίδη και Ζαχαρία Μανουσάκη. Επίσης ξεχωριστή μνεία έκανε και για τους «πολύτιμους συμμάχους» της ομάδας.

ADVERTISING

Αναλυτικά ανέφερε: «Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ξεκινάει αύριο. Θα ήθελα τώρα, πριν τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα του πρωταθλήματος αλλοιώσουν το νόημα, να πω μερικά ευχαριστώ στους ανθρώπους που στηρίζουν και βοηθούν το Λίντο, που φέτος θα παρουσιάσει μια από τις πιο νεανικές αλλά και -κατά τη γνώμη μου- ενδιαφέρουσες ομάδες των τελευταίων χρόνων.

Το Λίντο ενσωμάτωσε 22 (ναι, εικοσιδύο, δεν είναι λάθος) νέους ποδοσφαιριστές από τη Δόξα Μασταμπά, την θυγατρική μας ομάδα. Για την ποιότητά τους αξίζουν συγχαρητήρια στον Pirovolakis Mixalis και Michalis Fragiadakis καθώς και σε όλους τους προπονητές της ακαδημίας του Lido Soccer για την εξαιρετική δουλειά τους.

Στον Marios Zervidis για την πλάτη που έβαλε σε μια δύσκολη στιγμή και τις βάσεις για την επόμενη μέρα. Έφτιαξε πολύ καλές ομάδες που δυστυχώς η πανδημία δεν μας άφησε να τις χαρούμε. Στον Δημος Χριστοφης που πήρε τη σκυτάλη, ένα παιδί μέσα από το Λίντο, σαν αθλητής των ακαδημιών και του Lido Football Club, μετέπειτα προπονητής στις ακαδημίες και τελικά στην πρώτη μας ομάδα.

ADVERTISING

Έμεινε μόνο μία χρονιά αλλά προχώρησε στην Κ17 της ΠΑΕ ΟΦΗ, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνια. Στον Sotiris Sinanis που ακούραστα μας σπρώχνει να μην επαναπαυόμαστε στη μετριότητα. Στον Νίκο Μαθιουδάκη για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια. Στον Kostas Filoxenidis και Ζαχαρίας Μανουσάκης για την ποιότητα των χαρακτήρων τους και την πολύ καλή δουλειά τους, που μας γεμίζει προσμονή για την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στην WinOil και τον Γιάννη Αναγνωστάκη που θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Lido Football Club για φέτος. Περισσότερα για αυτό τις επόμενες μέρες, να είστε σίγουροι! Τέλος και κυριότερο, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας, παλιούς και νέους, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, την όρεξη και την ενέργεια που βγάζουν στις προπονήσεις, και μαζί με τους προπονητές τους, το κλίμα που έχουν συλλογικά δημιουργήσει. Καλό πρωτάθλημα σε όλους!».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.